Alle informatie voor de leden en ouders

Wat zou je zonder?

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten: van het uniform tot de kampdata tot het adres van de Hopper-winkel.

Voor de leden

Takken

Kapoenen

Wouters

Jong-givers

Givers

Leiding

Uniform

Het uniform is misschien wel hetgene waar je de scouts het meest aan herkent. Het wordt al jaar en dag gedragen door alle leden van Scouts en Gidsen Vlaanderen (dus ook Scouts Berg), maar laat toch nog wat persoonlijke toevoegingen toe.

Het uniform bestaat uit een groene short of rok, een beige hemd en ons sjaaltje. Ook nog kan je truien en T-shirts bij ons bestellen die perfect passen bij het uniform. Ga hiervoor naar ‘Voor de ouders’.

Alle takken worden verwacht in volledig uniform naar de vergadering te komen. Alleen de Kapoenen mogen het hemd en de short laten vallen.

Jaarplanning

15 oktober: 11-11-11 spel
10 november: Lichtstoet
11 – 12 november: Wouterweekend
17-19 november: Jonggiverweekend
11 februari: Schaatsen
3 maart: Spaghettidag
11 maart: Taartenverkoop
7 – 8 april: Touwenparcours
13 – 15 april: Paasweekend
6 mei: Steakdag

Kampdata

Bagage binnen: 14 juli
Kapoenen: 21 tot 26 juli
Wouters: 21 tot 28 juli
Jong-givers: 18 tot 28 juli
Givers: 18 tot 28 juli
Leiding: 15 tot 30 juli
Bagage & fietsen
komen afhalen:
1 augustus
Voor de ouders

Drankkaart

De leden krijgen elke vergadering een vier-uurtje. Dit bestaat uit een wafel en drinken. Er is de keus tussen een chocolade- en een vanillewafel en voor het drinken tussen een cola of water.

Wij rekenen dit vier-uurtje aan per tien consumpties voor € 6. Dit bedrag kan aan het begin van de vergadering aan de leiding worden gegeven.

Wie een allergie of iets dergelijks heeft mag natuurlijk zelf iets meenemen.

E-mails

Bij Scouts Berg gebruiken wij mails om je van alles te laten weten wat er op dit moment gaande is bij Scouts Berg. Dit gaat van ’t nieuwe Boekske, tot uitnodigingen voor weekends, de steakdag en meer.

Wil je deze mails ontvangen? Vul dan het formulier hieronder in.

Alle velden zijn verplicht!
Tak

Scouts Berg gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates aan te bieden. De mails bevatten persoonlijke trackinggegevens die door Scouts Berg enkel worden gebruikt om opening-rates te berekenen.

U kunt altijd van gedacht veranderen door op de link 'Uitschrijven van deze lijst' te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of contact met ons op te nemen via pelikaan@scoutsberg.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Lidgeld

Bij Scouts Berg vragen we aan elk lid een bedrag van € 50,00 te betalen in het begin van het scoutsjaar. Dit gebruiken we dan om het lid te verzekeren en een leuk jaar te bezorgen.

Je kan dit bedrag betalen door overschrijving op het bankrekeningnummer BE 92 9731 4001 8423 met als vermelding “Lidgeld <naam lid> <voornaam lid> <tak>”.

Nog niet betaald is ook nog niet verzekerd! Dit is zeer belangrijk aangezien wij iemand die niet verzekerd is niet meenemen op weekend of op kamp.

Wie voor 1 november het lidgeld stort krijgt een korting van € 5,00!

Medische fiche

Van alle leden hebben we informatie nodig voor de verzekering. Deze verzamelen we door middel van medische fiches. Elk lid moet dit in het begin van het jaar invullen en afgeven.

Download de medische fiche.

Uniform

Zoals in ‘Voor de leden’ beschreven wordt er verwacht dat de leden in uniform naar de vergaderingen komen. Dit uniform kan je op verschillende plaatsen kopen:

Tweedehandswinkel

Wij hebben enkele hemden, shorten en rokken beschikbaar in onze tweedehandswinkel. Misschien vind je hier nog wel iets dat nog past. Vraag dit zeker eens aan de leiding.

Mocht je zelf nog iets hebben dat niet meer past? breng dit binnen en misschien kunnen we zo nog andere mensen helpen.

Scouts Berg

De sjaaltjes kan je bij ons vinden. Deze zijn groen-paars, eigen aan Scouts Berg. Je kan ze bij ons verkrijgen voor € 11.

Ben je geïnteresseerd in de truien en T-shirts van Scouts Berg zelf? Vraag dan aan de leiding of je eens mag passen. Van de T-shirts hebben we de maat waarschijnlijk nog wel liggen, maar truien moeten besteld worden.

De truien kosten € 30 per stuk en de T-shirts € 12. Voor € 5 extra kan je je naam op de mouw van de trui laten drukken.

Om te bestellen kan je naar springhaas@scoutsberg.be sturen met de naam en achternaam, maat en of de naam op de mouw moet of niet.

Hopper

De rest van het uniform kan je vinden in de Hopper-winkels in heel Vlaanderen. De dichtstbijzijnde is die in Leuven:

Diestsevest 92 A
3000 Leuven
016 23 55 25

Openingsuren:
Di t.e.m. do: 14u – 18u
Vr en za: 10u – 12u30 en 13u30 – 18u

Spar Berg en Trooper

Zowel bij Spar Berg en bij Trooper sponsoren ons als jullie daar inkopen doen.

We vragen jullie dan ook vriendelijk om de rekeningen van Spar Berg bij te houden en deze aan ons te geven.

Als je via Trooper je aankopen doet in een van de vele webwinkels die aangesloten zijn steun je ons ook met een percentje van jullie aangekocht bedrag. Je kan dit doen door op Trooper naar Scouts St. Servaes Berg te zoeken of door op de knop hieronder te klikken. Daarna selecteer je je favoriete webwinkel en shop je zoals anders.

Superhard bedankt voor jullie bijdragen!!!

Privacy

Bij Scouts Berg hechten we enorm veel belang aan uw privacy en willen we u dus ook op de hoogte brengen van uw rechten. Lees daarom zeker onze privacyverklaring na.

Nog vragen?

Geen nood. Ga naar de contactpagina om een mailtje te sturen.